Våre aktiviteter

Har du husket å betale medlemskontingent for 2024?

Til alle medlemmer:
Husk årsmøte 11 mars

Tango Tønsbergs aktiviteter 2024:

Kommende uker har vi ingen planlagte aktiviteter. Meld deg på nyhetbrevet eller følg med på nettside/Facebook, så får du med deg når vi starter opp igjen.

Drevet av Simple Calendar

Se dansekalenderen for alle kommende aktiviteter.

Tango 12 – 20 april 2024

12 timer med kurs og Milonga

Ingen ledige plasser på nybegynnerkurs?

Nybegynnerkurs blir fulltegnet raskt. La oss få vite at du er interessert i å gå nybegynnerkurs, så sender vi deg en melding når det blir ledig plass på et kurs.

Argentine Tango Radio

Hør de kjente klassikerne, 24 timer i døgnet:

Practica på mandager

Det arrangeres Práctica (treningsdansekveld) de fleste mandager. Det er ingen påmelding til vanlig Práctica, men tidspunkt kan variere fra kveld til kveld, se dansekalenderen for detaljer.

Pris inngang vanlig Practica: kr 100, kr 50 for medlemmer.

Spesialpractica med innleid instruktør har høyere inngangspris, oftest 150-250 kroner.

Hvor er vi?
Om ikke annet er angitt er vi i Slottsfjellmuseet i Tønsberg, se kart
Ikke helt frisk?
Når vi danser tango er vi tett på hverandre, og som ansvarlige tangodansere står vi over en dansekveld dersom vi selv eller noen vi har hatt nær kontakt med de siste dager er forkjølet, har luftveissymptomer eller omgangssyke.

Siste nyhetsbrev:

  • Sommeravslutning på Sjøormen

    Det blir sommermilonga og avslutning for denne sesongen, mandag 17. juni, kl 18.00 (Legg merke til at vi starter litt tidligere enn vanlig!). Vi holder sommeravslutning på Sjøormen (Tønsberg roklubbs lokaler) som ligger sommerlig til ved vannkanten på Nøtterøy. Vi får besøk av Peter fra Grenland tangoklubb som vil være DJ denne kvelden. Det blir ... Les mer Les mer »
  • Meld deg på sensommer tango!

    Fredag 16. og lørdag 17. august blir det sensommertango med Pablo og Constanza som gjester Norge fra tangoens hjemby, Buenos Aires. De er på Europa turné, og har også tidligere undervist ved andre tango klubber i Norge. De vil holde 4 workshops disse dagene, og i tillegg er det mulighet for å melde seg på ... Les mer Les mer »
  • Privattimer med Mariano Garces

    Minner om at det blir spesialpractica mandag 15. april med Mariano Garces Grizy, med undervisning fra kl 19-21, så avtal gjerne med andre dansere om å komme, slik at vi får en mest mulig jevn fordeling av følgere og førere. Pris for medlemmer er kun 100 kr,- (200,- kr for ikke-medlemmer). Mariano tilbyr også privattimer ... Les mer Les mer »

For eldre artikler, se søkeside og arkiv