Jeg vil lære å danse Argentinsk Tango!

Vi arrangerer normalt to nybegynnerkurs pr år, avhengig av hvor mange det er som er interessert. Du kan melde din interesse for nybegynnerkurs nedenfor!

Nybegynner

Når det blir ledige plasser på et nybegynnerkurs kontakter vi de som har meldt sin interesse. Du kan da velge å melde deg på mens det er ledige plasser, eller avvente til et senere kurs.

Videregående

Tango Tønsberg fører ingen liste over de som er interessert i å gå videregående kurs. Dette skjemaet er kun for de som er interessert i å gå nybegynnerkurs.

Følg med på annonserte kurs på tangotonsberg.no.

1: Registrering av din interesse er ikke bindende.

2: Registrering av din interesse er ingen påmelding.

3: Du må også abonnere på vårt nyhetsbrev, der publiserer vi alle kurs: https://tangotonsberg.no/nyhetsbrev/

Hvor lenge må jeg vente til det blir plass på et nybegynnerkurs?

Par (fører og følger)

Par (fører og følger) kan melde seg på straks vi publiserer et kurs. Vi sender info pr epost til de som melder sin interesse. Les også nyhetsbrev som vi sender ut, og følg med på tangotonsberg.no.

Singel fører/mann

Single førere kan melde seg på straks vi publiserer et kurs. Vi sender info pr epost til de som melder sin interesse. Les også nyhetsbrev som vi sender ut, og følg med på tangotonsberg.no.

Singel følger/kvinne

Singel følger kan melde seg på når det er påmeldt en singel fører.

Det er ikke uvanlig at det på et nybegynnerkurs er påmeldt 2 single førere, og samtidig er det 20 single følgere som ønsker disse 2 plassene.

Vi arrangere normalt et par nybegynnerkurs i året, og single følgere må regne med å måtte vente et helt år eller ennå lenger før det blir en ledig plass.

Den beste og raskeste løsningen vi kan foreslå for deg som er singel følger er å engasjere en dansepartner på egenhånd, da kan dere melde dere på som par med en gang.

Jeg er interessert i å gå et nybegynnerkurs i Argentinsk Tango:

    Hvilken rolle danser du/dere?

    Hva slags erfaringsnivå har du?