Salgsbetingelser og personopplysninger

Salgsbetingelser for alle kjøp hos Tango Tønsberg og Tango12.

Sist endret 20 september 2019

Disse salgsbetingelsene gjelder ved kjøp av kurs/milonga’er, medlemskap og annet kjøp som ikke er fysiske varer via våre nettside. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Kjøp via nettsiden er bindende når betalingen er gjennomført.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av epost.

Angrerettsloven gjelder ikke ved kjøp av medlemskap og kurs, kun ved kjøp av fysiske varer. Medlemskap og kursavgift refunderes ikke, men mindre det avlyses eller tidspunktet endres av oss. Kontakt oss gjerne på epost post@tangotonsberg.no dersom du at du har gode grunner til å oppheve kjøpet, så skal vi se på det.

Data’ene som lagres om deg brukes kun for å kontakte deg i forbindelse med kurs som du er påmeldt, fornyelse av medlemskap, innkalling til årsmøte dersom du er medlem og utsendelse av informasjon om aktiviteter i klubben. Vi deler ikke data’ene dine med noen og brukes kun i klubb-sammenheng.

Når du gjør ett kjøp havner du automatisk på vår epost-liste. Du kan når som helst endre, stoppe eller slette deg helt fra vår epost-liste ved bruk av linken nederst i hver epost eller ved å kontakte oss på epost post@tangotonsberg.no