Nybegynnerkurs i Argentinsk Tango – oppstart 11 september 2023

Argentinsk tango

«Tango er som et språk – du lærer alfabetet, ordforrådet, definisjonene, grammatikken, stilen og bruken – så kan du skrive hva du vil….» 

Sted:

Slottsfjellmuseet i Tønsberg. Se kart

Datoer:

Mandag 11 september

Mandag 18 september

Mandag 25 september

Mandag 2 oktober

Alle dager fra kl 19:45 – 21:00

Instruktører:

Dan og Klara

Pris:

Kr 600 pr person for 4 kurskvelder.

Info om kurset

Kurset er for deg som er totalt nybegynner, eller deg som har gått nybegynnerkurs tidligere og ønsker å friske opp grunnleggende tangotrinn.

Vi legger vekt på at hver enkelt deltager skal få god individuell oppfølging, og kurset er begrenset til 16 deltagere (dvs 8 par).

På våre kurs oppfordrer vi til rotasjon, dvs at du danser en liten stund med en dansepartner, og deretter bytter til en annen dansepartner. Erfaring viser at man lærer raskere med rotasjon fremfor å bare danse med sin faste partner.

Møt opp ti minutter før kursstart slik at alle deltagere er i rommet og kurset kan starte på angitt klokkeslett.

Sko: Vi skifter til innesko før vi går inn i danselokalet. Bruk lette sko som roterer lett på gulvet. Gummisåle gjør det vanskelig å rotere, og bør unngås.

Inkludert i kursavgiften er inngang til Practica i naborommet før og etter kurset, da får deltagerne mulighet til å øve på egenhånd. Practica åpner 18:30 og slutter 21:30

Unngå parfyme! Vi er tett på dansepartneren og noen kan reagere allergisk.

Er du forkjølet eller har nylig fått luftveisproblemer? Ta ansvar, noen ganger kan det beste være å ikke møte opp.

Hva vil jeg lære?
Denne Youtube-videoen på 9 minutter(ny tab/vindu) viser helt grunnleggende trinn i Argentinsk Tango. Formålet med kurset er å gi en liten innføring i noe av det som videoen viser, og kanskje noe som ikke vises, slik at du i løpet av kurset kan være i stand til å danse helt grunnleggende tango.
Må jeg ha dansepartner?

Singel fører: Som regel er det alltid plass til en singel fører.

Singel følger: Single følgere må dessverre regne med å vente med påmelding frem til det melder seg på en singel fører. Det kan være en fordel å gå kurset sammen med en du kjenner, da kan dere melde dere på som par.

Dette kurset er fulltegnet.

La oss få vite at du er interessert i å lære tango, så gir vi beskjed når neste kurs arrangeres.

Påmelding for par:

Påmelding for singel deltager:

Hva er fører og følger?

Tradisjonelt er det en mann som er fører, og en kvinne som er følger.

Men, tradisjoner er til for å brytes, i tangomiljøet er det OK å danse en annen rolle enn det som er tradisjonelt. Uansett må man som nybegynner først lære seg å danse enten fører- eller følgerrollen, og noen velger etterhvert å forsøke å mestre begge roller.

Er det «utsolgt»?

Vi balanserer antall fører/følger slik at det blir jevne par, av den grunn kan det forekomme at en av rollene midlertidig er «Tomt på lager», og du får ikke bestilt.

Du kan isåfall registrere at du er interessert, og vi kontakter deg når det blir ledig plass.

Annonsemateriell

Bilde 1