Nybegynnerkurs i Argentinsk Tango – oppstart 5 sept

Dette kurset er fulltegnet! Sett deg gjerne på venteliste for neste nybegynnerkurs.

Nybegynnerkurs i Argentinsk Tango, instruktør er Diego Denett.

Dette er et kurs hvor det fokuseres på sosial dans. Kurset er egnet for deg som ønsker å være med i et miljø hvor man møtes for å være sammen med andre et par timer, slå av en prat og danse.

Info om kurset

Kurset er for deg som er totalt nybegynner, eller deg som har gått nybegynnerkurs tidligere og ønsker å friske opp grunnleggende tangotrinn.

Dette kurset er begrenset til 14 deltagere (dvs 7 par). Det blir god plass på gulvet, og god oppfølging av hver enkelt deltager.

På våre kurs oppfordrer vi til rotasjon, dvs at du danser ca 10 minutter med en dansepartner, og deretter bytter til en annen dansepartner. Erfaring viser at man lærer raskere med rotasjon fremfor å bare danse med sin faste partner.

Sko: Vi skifter til innesko før vi går inn i danselokalet. Bruk lette sko som roterer lett på gulvet. Sko med lærsåle eller stoffsåle fungerer ofte godt. Gummisåle gjør det vanskelig å rotere, og bør unngås.

Språk: Vi bruker argentinsk instruktør som snakker engelsk for det meste, og forstår noe norsk.

Må jeg ha dansepartner?

Du kan melde deg på kurset alene, og vi avpasser antall deltagere slik at det blir likt antall førere og følgere (dvs menn og damer). Vi praktiserer rotasjon av dansepartnere under kurset, slik at du i løpet av en kurskveld får danset noen minutter med hver enkelt av de andre deltagerne av motsatt kjønn.

Kurset omfatter:

5 kvelder med 60 minutter undervisning. Fri inngang på Practica (dvs egentrening) etter kurstimen er inkludert.

Datoer:

Mandag 5 september

Mandag 12 september

Mandag 19 september

Mandag 26 september

Mandag 3 oktober

Alle dager fra kl 19:45 – 20:45

Pris:

Kr 800 pr person for 5 kurskvelder.

Medlemsrabatt:

Prisen er kr 500 dersom du har betalt medlemskap i Tango Tønsberg 2022. Du må oppgi rabattkode for å få denne prisen. Medlemskap betales her: Medlem 2022. Viktig: Betal medlemskap først, rabattkode vil vises rett etter betaling (SKRIV DEN NED!!), deretter kan du melde deg på kurs. Dersom du allerede er betalende medlem og mangler rabattkode, send oss en melding.

Sted:

Solvangkirkens kjellerlokaler, Wergelands Vei 7, Tønsberg. Se kart

Påmelding for par:

Påmelding er avsluttet

Påmelding for singel deltager:

Påmelding er avsluttet

Er det “utsolgt”?

Vi balanserer antall fører/følger slik at det blir jevne par, av den grunn kan det forekomme at en av rollene midlertidig er “Tomt på lager”, og du får ikke bestilt.

Du kan isåfall sette deg på venteliste, og vi kontakter deg straks det blir ledig plass. Til venteliste