Meld deg på sensommer tango!

Pabloconstanza

Fredag 16. og lørdag 17. august blir det sensommertango med Pablo og Constanza som gjester Norge fra tangoens hjemby, Buenos Aires. De er på Europa turné, og har også tidligere undervist ved andre tango klubber i Norge. De vil holde 4 workshops disse dagene, og i tillegg er det mulighet for å melde seg på privattimer. Det blir milonga både fredag og lørdag.

Dette er en gyllen anledning til å hente tango inspirasjon fra argentinske instruktører som underviser som par, slik at det både vil være fokus på fører- og følgerrollen, og ikke minst kommunikasjonen mellom danserne. (En av work shopene er følger- og fører teknikk). Tango klubben ønsker at flest mulig av våre medlemmer skal ha glede av dette arrangementet, og holder derfor prisene for de ulike kurspakkene svært rimelige: Det er “early bird” priser fram til 20. juni – etter dette vil prisene settes opp. Påmelding og nærmere informasjon om workshops på tangotonsberg.no.

I tillegg til å undervise i tango, selger Constanza sitt eget merke tango klær, som dere kan se på siden http://www.twofortango.com. Hun vil kunne ta imot forhånds bestillinger på klær, enten i standard størrelser som på hjemmesiden, eller modellene kan bestilles etter egne mål, som hun tar med til arrangementet her. (For kontaktopplysninger til Constanza ta kontakt med Klara!)

For påmelding og mer info: https://tangotonsberg.no/sensommertango-16-18-aug-2024/