Takk for i år!

Takk til alle som har deltatt på Tango Tønsbergs aktiviteter gjennom året og bidratt både til det sosiale og det praktiske – ikke minst på vår supre jubileumsfeiring i november! Vi håper å skape et levende tangomiljø også i året som kommer, og har allerede lagt noen planer for kurs og arrangementer som vi håper frister: Vi starter opp med et kurs (åpent nivå) med Dan og Klara som vil gå over to ganger, med fokus på å gå, den 8. januar. Fra 05. februar vil instruktør Unni Hermansen holde et 4-ukers nybegynnerkurs – kanskje kan det være en julegave ide? Påmelding for disse kursene ligger klar på hjemmesiden til Tango Tønsberg. Videre, så vil Mariano Garcés Grizy, argentinsk instruktør som er godt kjent for mange i klubben fra før, gjeste hos oss den 15. april, og Tango 12 – som er klubbens årlige arrangement i samarbeid med Grenland tangoklubb, vil gå av stabelen den 20. april. Sett kryss i kalenderen! Vi i styret ønsker alle medlemmer en god jul og et strålende nytt år!