Spesialpractica

Det er gøy å se at så mange kommer til mandags practica, og at vi er godt i gang etter nyttår! Det er også veldig gøy at vi nå holder et fullt kurs for nybegynnere, og i styret ser vi på muligheten av å holde et ekstra helgekurs for å imøtekomme tangobehovet! DJ Tone har stått for musikken på mandagspracticaen over lang tid, og dette er en viktig oppgave: Musikken betyr mye for stemningen, energien og gleden ved å danse, men det er en jobb å sette sammen spillelister, og det er supert at flere nå har meldt seg til DJ-dugnad, men det er fortsatt rom for at flere tar denne oppgaven – i større eller mindre omfang!

Så har vi gleden av å melde at Diego Denett – ekte argentinsk tangoinstruktør, kommer til Tango Tønsberg mandag den 13. februar for å holde Spesialpractica, med tema milonga. Det blir 2 timer undervisning, åpent nivå, og veiledet practica. Det er ingen forhåndspåmelding, bare still opp, men avtal og koordiner gjerne deltakelse med dansepartnere i forkant, så balansen mellom følgere og førere blir jevn – da vil alle få mest mulig glede og utbytte av kurset.