Diego Denett kommer på mandag

For de som ikke var på Høstmilonga’en, eller som ikke fikk nok av Diego, så har dere mulighet nå på mandag 11. november (mest sannsynlig i dag når du leser dette). Da blir det nok en gang special-Práctica. Inngang 150.-/ 200.- som vanlig. Det er beregnet ca. to timer undervisning (med kort pause i midten) og en time veiledet Práctica hvor dere kan få individuell veiledning av Diego.

Litt om Høstmilonga’en

Vi har nettopp avsluttet en fantastisk Høstmilonga i nydelig vintervær med Diego som både instruktør og DJ. Vi hadde kurs både ett kurs fredag før milongaen, og tre kurs lørdag. Tema for kursene var milonga, teknikk for førere og følgere, tango og vi avsluttet med vals. En intens, lærerik og ikke minst inspirerende kurshelg! Stemmingen var god blant både lokale og tilreisende. Vi var så heldige å få gjester fra både Moss, Arendal , Grenland og Oslo i tillegg til Frankrike 🙂

Om Diego

Om Diego
Diego Roberto Denett, born in Buenos Aires, is an Argentine tango dancer & teacher.
He is known as a dedicated teacher who inspires people to dance, through technical skill, but also through transmission of his own enjoyment, happiness and beautiful energy in dancing.
After years of own studies of tango, he started a personal search for the elements he considers fundamental: “elegancia, caminata y la respiracitón” (elegance, walking and breathing) as a base for a deeper and more passionate communication, all in one safe and closed embrace «Corazón a Corazón «
Velkommen!