Introkurs i Argentinsk Tango 25-26 mars 2023

Dette er et kurs som er egnet for nybegynnere og de som tidligere har gått et grunnkurs og ønsker å repetere grunntrinn med en ny instruktør.

Dette kurset er fullt

Sett deg gjerne på venteliste så får du et hint når neste kurs arrangeres

Sted:

Solvangkirkens kjellerlokaler, Wergelands Vei 7, Tønsberg. Se kart

Datoer:

Lørdag 25 mars kl 13:15 – 14:45

Søndag 26 mars kl 11:30 – 13:00

Viktig: Du må være forhåndspåmeldt for å delta, se nedenfor.

Instruktør:

Mariano Garcés Grizy

Les mer om Mariano, og se flere videoer her

Pris:

Kr 400 pr person for begge dager.

Info om kurset

Kurset er for deg som er totalt nybegynner, eller tidligere har gått nybegynnerkurs og ønsker å friske opp grunnleggende tangotrinn.

Dette kurset er begrenset til 16 deltagere (dvs 8 par). Det blir god plass på gulvet, og god oppfølging av hver enkelt deltager.

Møt opp ti minutter før kursstart slik at alle deltagere er i rommet og kurset kan starte på angitt klokkeslett.

Sko: Vi skifter til innesko før vi går inn i danselokalet. Bruk lette sko som roterer lett på gulvet. Sko med lærsåle eller annen myk såle fungerer ofte godt. Gummisåle gjør det vanskelig å rotere, og bør unngås.

Unngå parfyme! Vi er tett på dansepartneren og noen kan reagere allergisk.

Er du forkjølet eller har nylig fått luftveisproblemer? Ta ansvar, noen ganger kan det beste være å ikke møte opp.

Må jeg ha dansepartner?

Du kan melde deg på kurset alene, og vi forsøker etter fattig evne å avpasse antall deltagere slik at det blir likt antall førere og følgere (dvs menn og damer). Når det blir «ubalanse» stopper vi påmelding for den rollen som er i overvekt. Det vil derfor variere fra dag til dag om det er en ledig plass. Tips: Er det ikke ledig plass i dag kan det være det i morgen!

Eksperttips: Få med deg en dansepartner og meld dere på som par, så er dere sikret plass!

Vi praktiserer rotasjon av dansepartnere underveis i undervisningen.

Hva vil jeg lære?
Denne Youtube-videoen på 9 minutter(ny tab/vindu) viser helt grunnleggende trinn i Argentinsk Tango. Formålet med kurset er å gi en liten innføring i noe av det som videoen viser, og kanskje noe som ikke vises, slik at du i løpet av kurset kan være i stand til å danse helt grunnleggende tango.

Påmelding for par:

Påmelding for singel deltager:

Hva er fører og følger?
Tradisjonelt er det en mann som er fører, og en kvinne som er følger.

Får du melding «Ingen ledige plasser», eller passord som må fylles ut?

Vi balanserer antall fører/følger slik at det blir jevne par. Som singel følger kan du oppleve at du ikke får meldt deg på da det ikke er påmeldt en fører du kan danse med.

Du kan isåfall sette deg på venteliste, og straks det blir ledig plass kontakter vi den som har stått lengst på venteliste.

Eksperttips: Sett deg på venteliste, men prøv også å gjøre avtale med en dansepartner, og meld dere på som par, da er dere sikret plass.

For single følgere som allerede står på venteliste:
Når det er en ledig plass sender vi deg pr epost en link med et passord til påmelding. Denne eposten sendes til to-tre som står øverst på ventelisten. Den som først melder seg på og betaler får den ledige plassen. Dersom du ikke rekker å melde deg på svarer du bare på eposten at du fremdeles ønsker å stå på venteliste, og du får ny beskjed når neste plass er ledig. De som ikke melder seg på eller lar være å svare blir strøket av ventelisten.

Annonsemateriell

Bilde 1

Denne helgen er det Introkurs Workshops Privattimer Practica