Høstmilonga 2021

Fiesta de Tango!

Høstmilongaen er over, det var meget god deltakelse på kurset “Smak av tango” på fredag. På lørdag var det kurs for de som har danset en stund, også med god deltagelse. Diego hadde noe å tilføre alle, han hjalp på en vennlig og morsom måte nybegynnere til å bli litt kjent i tangoens verden, og han gjorde erfarne dansere ennå bedre. Milonga begge dager hadde et godt oppmøte, og det var mange fornøyde dansere som reiste slitne og glade hjem denne helgen!

Tango Tønsberg inviterer til Høstmilonga med kurs fredag 19. og lørdag 20. november.
I tillegg blir det muligheter for privattimer på søndag 21. november.

Direkte til påmelding

Instruktør på kursene er Diego Roberto Denett. Les mer om Diego her.

Sted: Messehuset Tønsberg

Les om adkomst og parkering her

Les om mulige steder for overnatting her

Fredag:

18.00-19.30: Kurs: Smak av tango (fremmøte 17:45)
20.00-23.00: Fredags-milonga. DJ: Tone

Lørdag:

11.30-13.00: Kurs: Teknikk for ledere og følgere (fremmøte 11:15)
13.00-13.20: Kort pause
13.20-14:50: Kurs: Tango
14.50-15.30: Pause med litt å bite i
15.30-17.00: Kurs: Diegos favoritter
17.00-20.00: Lang pause. Lokalet låses slik at vi kan få oss litt mat.
20.00-24.00: Festmilonga DJ:Diego

Hvem kan delta på kursene?
Fredagens kurs er for nybegynnere og for de som ønsker å repetere det mest grunnleggende. Erfarne dansere har meldt at de ønsker å delta for å forbedre sine grunnkunnskaper, så dette kurset er for alle!

På lørdag kreves det at du har grunnleggende kjennskap til Argentinsk tango for å melde deg på kursene. Hvis du er usikker på om du har nok kjennskap bør du melde deg på grunnkurset på fredag, og la instruktør vurdere om du har erfaring nok til å kunne delta på lørdag. Hvis det er ledige plasser vil vi holde påmelding åpen frem til fredag kveld.

Milongaen (dansekvelden) er selvfølgelig åpen for alle. På Milonga er kleskoden pent antrekk.

Priser inkl. kaffe, te, frukt (på kurs) og enkel servering på Milonga:
Kurs og Milonga , begge dager: kr 1000,-
Kurs og Milonga en dag: kr 300.- / 700,- (fredag/lørdag)
Det er forhåndspåmelding og forhåndsbetaling på alle kurs.

Inngang Milonga: kr 150.- per Milonga, betaling i døra, ingen forhåndspåmelding

Privattimer på søndag:
En privattime er på 60 minutter, og du kan enten delta alene, eller dere kan delta som par. Diego hjelper deg/dere til å bli bedre dansere uansett hvilket nivå du/dere er på, slik at alle fra nybegynnere til meget erfarne dansere vil dra nytte av en privattime. Prisen for 60 minutter er kr 980,- uansett om det er en eller to personer som deltar.

Klubbens medlemmer får en god medlemsrabatt på alle kurs og privattimer!

Medlemmer som har betalt medlemsavgift for 2021 har fått en epost med rabattkode som legges inn før betaling. Denne eposten sendes til den epostadressen du oppga når du betalte medlemskontingent for 2021.

Har du ikke mottatt rabattkode?
Dersom du ikke har mottatt rabattkoden: Vent med påmelding til du mottar koden.

Dersom du ikke er medlem, og ønsker medlemsrabatt, meld deg inn her: Medlemskap 2021. Vent så med påmelding til du mottar rabattkode, vi sender dette pr epost i løpet av 3-4 dager (ofte går det raskere).

Hva er fører og følger?
Du får spørsmål om du danser som fører eller følger. Tradisjonelt er det en mann som er fører, og en kvinne som er følger. For de som ønsker det er det lov å danse begge roller, og de som angir dette vil få anvist rolle av instruktør slik at det går opp i par når det er ujevnt antall førere/følgere.
Må jeg danse med den samme partneren?
Man lærer raskere ved å danse med flere flere, og instruktør vil anbefale at man veksler litt, og ikke danser med den samme partneren hele tiden. Samtidig lever vi i en tid hvor en må ta hensyn i forhold til smittevern, og av den grunn begrense antall mennesker en har nær kontakt med. Så lenge myndighetene ikke kommer med andre anbefalinger og man er frisk bestemmer hver enkelt selv om man ønsker å danse med den samme partneren eller veksle litt på det.
Hva gjør jeg dersom kurset blir fulltegnet?
For å balansere deltagerantallet slik at det blir like mange følgere som førere må vi i perioder stenge påmelding for den danserollen som er i “overskudd”. Du kan i såfall sette deg på venteliste, og vi kontakter deg dersom det blir ledige plasser. Vi kontakter KUN de som setter seg på venteliste nederst på denne siden, vi har ikke kapasitet til å holde oversikt over de som sender meldinger/SMS eller andre beskjeder.

Sett deg på venteliste her

Blir det mulig å kjøpe danseutstyr?
Vi har invitert Dans og Fritid fra Tønsberg, og de vil vise et utvalg av dansesko. De vil komme fredag kveld. Se dansogfritid.no

Ønsker du å dele dette med andre?
Facebook:
Bruk F-knappen nedenfor.

På andre nettsteder, publiser denne snarveien:
https://tangotonsberg.no/hostmilonga-2021/