Sommeravslutning på Sjøormen

Tango 1166129

Det blir sommermilonga og avslutning for denne sesongen, mandag 17. juni, kl 18.00 (Legg merke til at vi starter litt tidligere enn vanlig!). Vi holder sommeravslutning på Sjøormen (Tønsberg roklubbs lokaler) som ligger sommerlig til ved vannkanten på Nøtterøy. Vi får besøk av Peter fra Grenland tangoklubb som vil være DJ denne kvelden. Det blir altså mulighet for dans, hyggelig sosialt samvær, og en dukkert i sjøen hvis været tillater det. Vi håper så mange som mulig av dere kan komme for en hyggelig sommertango!

Minner samtidig om Sensommertango med Pablo og Constanza helgen den 16.-18. august, og frist for påmelding til early-bird priser, fram til den 20.juni på tangotonsberg.no. Koordiner gjerne påmeldingen med andre dansere og meld dere på!