God påske!

Det er straks påske, og om ikke så lenge er det klart for litt ulike aktiviteter og arrangementer i klubben vår:

Den 8., 22. og 29. april holder Unni Hermansen et påbyggingskurs for de som har gått nybegynnerkurs, eller de som har danset litt og som ønsker å jobbe med grunnleggende teknikk. Påmelding på hjemmesiden til Tango Tønsberg.

Det blir ny spesialpractica den 15.april med Mariano Garces Grizy som kommer til Norge fra Barcelona. Han er godt kjent i klubben fra tidligere, og har en leken og fri tilnærming til dansen. Det er ikke forhåndspåmelding til spesialpractica.

Lørdag 20. april holdes “Tango 12 – den hyggelige milongaen” på Musikkhuset i Larvik for 5. gang! Det blir 12 timer med tango, work shop med Diego Denett og mulighet for felles middag. Meld deg på alle 12 timene eller deler av arrangementet.

Minner om at det er vanlig practica på Slottsfjellsmuseet Bydelshuset mandag 1. april for alle som ikke er på påskefjellet! (Ingen practica mandag 25.mars).