Spesialpractica med Nico

Det blir spesialpractica med Nico Bottega mandagene 11. og 18. mars, med undervisning fra kl 19:00-20:30 begge gangene. Den 11.03 blir det fokus på tango/milonga teknikk, mens den 18.03 underviser Nico i milonga, som vi vet mange av dere er nysgjerrige på å lære (mer om)! Nico har undervist i klubben tidligere, og er en dyktig instruktør. Våre faste lokaler på Slottsfjellsmuseet er ikke tilgjengelig disse datoene, og spesialpracticaene vil derfor være på Bydelshuset i Tønsberg (Tollbodgaten 19). For medlemmer i klubben er prisen pr practica kun 100,- kr! (200,- kr for ikke medlemmer). Det er ikke forhåndspåmelding til spesialpractica, men avtal gjerne med dansepartner på forhånd, slik at antall følgere og førere er mest mulig jevnt – da får alle også mest ut av kurset. Minner om årsmøte den 11. mars fra kl 18:00-19:00!