Spesialpractica med Unni Hermansen

Mandag 27. november, kl 19.00-20.30 blir det spesialpractica og tangoinspirasjon med Unni Hermansen: Unni er en sentral del av Oslos tangomiljø, og har arrangert festivaler, milongaer og undervist i argentinsk tango siden 2001. Hun har utviklet sitt eget pedagogiske system som hun har kalt «Tango Grammatikk», og på spesialpracticaen vil hun jobbe med innspill til deltakerne for hva som skal til for å ha det mer gøy med dansen, og hva som ligger til grunn for å bli en bedre partner -ofte ved mindre korrigeringer i kroppsholdning og kontakt i abrazoen. Kurset har et åpent nivå, men instruksjonen tilpasses de enkelte danserne. Ingen forhåndspåmelding, men avtal gjerne med andre dansere på forhånd, slik at vi får en mest mulig jevn fordeling av følgere og førere.