Sommeravslutning

Det nærmer seg sommerferietid, og vi holder sommeravslutning i år, mandag 12. juni kl 18.00-21.30, med en milonga i en maritim ramme på Sjøormen, på Nøtterøy. Her er det mulighet å legge til kai med båt og ta seg en dukkert i kanalen hvis man ønsker det. Vi håper så mange som mulig kan komme for å danse til tango musikk ved vår lokale – men internasjonalt ettertraktede tango DJ, Anders Båtstrand, som for anledningen spiller fra vinyl.

Det har vært et aktivt år i tangoklubben med en hel del kursaktivitet ved både eksterne og lokale instruktører, og klubben har fått nye, store danselokaler ved Slottsfjellmuseet. Det har kommet nye dansere til, og det synes vi er hyggelig, og håper at dere som har tatt deres første skritt ut på dansegulvet fortsetter å danse! Etter sommeren starter mandagspracticaen opp igjen den 21. august. Allerede den 28. august og 04. september holder Klara undervisning i kvinneteknikk for alle nivåer, og vi starter et 4-ukers nybegynner kurs den 11.09. Mer informasjon kommer etterhvert, men holde gjerne av aktuelle datoer. Til høsten blir det jubileumshelg den 3.-5. november med instruktør Bennie Bartels og en staselig overraskelse for festmilongaen 4.november – så kryss av i kalenderen og følg med på oppdateringer fra Tango Tønsberg!