3 datoer du ikke kan gå glipp av!

Gled dere til 3 kommende aktiviteter i regi av Tango Tønsberg: Allerede mandag 13. mars kommer Nico Bottega og holder spesialpraktika i Tango Tønsbergs lokale i Solvang kirken, med tema tangovals. Kom om du tar dine første tango trinn, eller om du har danset en stund – dette er en mulighet for å få tangoinspirasjon og et repertoar til å danse tangovals, som mange ofte synes er litt kinkig.

Helgen den 25.-26 mars er vi så heldige å få besøk av instruktør Mariano Grizy, som kommer hele veien fra Barcelona for å holde workshops i klubben. Han har flere ganger tidligere gjestet oss her i Tønsberg, og er en dyktig tangoinstuktør som viser mye kreativitet og lekenhet i kursene han holder, og hvor nivået tilpasses kursdeltakernes behov. Det vil også bli holdt nybegynnerkurs, så hvis du kjenner noen som har lyst til å prøve ut tango, kan du tipse dem om å melde seg på! Påmelding på Tango Tønsbergs hjemmeside.

Og den 22. april blir det tradisjonen tro, Tango 12 i Musikkhuset på Halsen i Larvik – 12 timer med milonga, tango kurs, sosialt samvær og felles middag for de som ønsker det! Arrangementet er et samarbeid mellom Tango Tønsberg og Grenland Tangoklubb. I år er vi så heldige å ha Anniken Seglem Krogstad fra Tangoskolen i Oslo med som instruktør. Tema for årets arrangement er the Great Gatsby – så en god anledning for å finne fram dobbeltspent dress, glitter og fjær! Med påmelding før 23. mars får du Early Bird pris: 600,- kr for full pakke med kurs, fra kl 12.00-00.00. (Ved senere påmelding er prisen 700,- kr). Påmelding og Vipps nr: 797457. Mer info om Tango 12