Tangohelg 19-21 november

Her kommer siste info for dere som er påmeldt på kurs eller skal delta på milongaen.

Stedet er Messehuset i Tønsberg.

For dere som er påmeldt kurs:
Kursstart fredag er kl 18:00, fremmøte kl 17:45
Kursstart lørdag er kl 11:30, fremmøte kl 11:15

I danselokalet bruker vi kun innesko.

For dere som er nybegynnere og er litt usikre på valg av sko: Bruk lette og komfortable sko, gjerne med såle av lær, semsket skinn eller et annet materiale som glir lett på gulvet. Gummisåle bør unngås.

Milonga starter kl 20:00 både fredag og lørdag. For de som ikke deltar på kurs er inngangpris kr 200 pr kveld. Pris for medlemmer av Tango Tønsberg er kr 150. Du kan betale med Vipps eller kontant ved inngang.

På lørdag planlegger noen av oss å gå ut og spise etter kurset og før milonga starter (17-20). Vi vil reservere bord på New Taj Mahal (indisk), og de som ønsker å være med på en samlet bordreservering kan kontakte Bibbi på tlf 92853849, senest torsdag kveld.

Sjekk tangotonsberg.no for oppdatert info frem til tangohelgen.

Se også: tangotonsberg.no/hostmilonga-2021

Vel møtt!