Medlemsinfo 8 april

Styret i Tango Tønsberg ønsker medlemmer og alle andre tangointeresserte fortsatt god påske!

Mariano har holdt en rekke direktesendte videoundervisninger de siste ukene, og de har blitt meget godt mottatt av seerne. Du kan se noen av videoene her. Neste direktesending vil bli annonsert på Marianos videokanal MGG Tango.

Vi retter en stor takk til alle som har gitt frivillige bidrag for å holde klubben økonomisk i live. Dersom du ønsker å gi et lite bidrag vil vi foreslå at du gir et beløp tilsvarende inngang på practica, f.eks. 40 kroner. Frivillige bidrag kan betales inn til VIPPS # 123218.

Vi har planlagt litt fremover, og har reservert Messehuset i Tønsberg for Høstmilonga 16-18 oktober.

For den som har mulighet til å praktisere karantene-tango på et minimalt dansegulv kan dette være en løsning:

Dersom du ikke kan se videoen kan du gå direkte til Youtube.