Per Arne Glorvigen kommer til Sandefjord laurdag 12. januar

På ein av våre siste práktika før jul, kom Karoline Eilertsen med ein fantastisk informasjon om tango-aften på Furu Egg i Sandefjord.

Vi har sett han før, han er eit råskinn på bandoneon og her blir det nok moro. Det manglar ikkje glimt i auga på denna karen, og han spelar flettane av dei fleste! (dei som måtte ha slike, hihi). Per Arne Glorvigen er ei oppleving meire enn på det musikalske plan.

Utdrag frå Furu Egg sine nettsider:

«Per Arne Glorvigen er en norsk musiker og komponist. Hans hovedinstrument er bandoneon og han er særlig kjent for sin tangomusikk. Glorvigen har vært omtalt som en av verdens ledende bandoneonister på 2000-tallet. Han var festspillmusiker ved Festspillene i Bergen i 2006. 
Dette blir en forrykende tango aften, hvor det også kan bli mulighet for dans i siste del av konserten

http://furuegg.no/selskapslokaler/