Special-Practica

Mandag 29 oktober

marianoblomst med svart

Da kommer Mariano Garcés og deler sin kunnskap med oss. Lokalet åpner 1830, undervisning starter 1900 og vi holder på til 2200 denne kvelden. Nybegynnerkurs 2 avslutter 1900 denne spesielle dagen slik at de også kan bli med dersom de vil.

Om Mariano:
He has a degree in Argentinian Folk dances at UNA (University National in Arts) in Buenos Aires. He works as tango and Argentinian Folk dances instructor at University training tango teachers. He participate in several International Tango Festivals around the world as teacher, dancer and choreographer.


Mandag 12 og 19 november

camilla og henrik beste_edited-1

Camilla og/eller Henrik Disse eminente danserne og læreren kommer til oss to mandager på rad. Den første mandagen er 12 november og den andre er uken etter, 19 desember.
Lokalet åpner 1800, undervisning starter 1830 og vi holder på til 2200 denne kvelden.