Nybegynnerkurs i Argentinsk Tango – oppstart 16 januar 2023

Dette kurset er fulltegnet!

Sett deg på venteliste, så får du melding når vi starter et nytt kurs.

Argentinsk tango

“Tango er som et språk – du lærer alfabetet, ordforrådet, definisjonene, grammatikken, stilen og bruken – så kan du skrive hva du vil….” 

Sted:

Solvangkirkens kjellerlokaler, Wergelands Vei 7, Tønsberg. Se kart

Datoer:

Mandag 16 januar

Mandag 23 januar

Mandag 30 januar

Mandag 6 februar

Alle dager fra kl 19:00 – 20:15

Instruktører:

Dan og Klara

Pris:

Kr 400 pr person for 4 kurskvelder.

Info om kurset

Kurset er for deg som er totalt nybegynner, eller deg som har gått nybegynnerkurs tidligere og ønsker å friske opp grunnleggende tangotrinn.

Dette kurset er begrenset til 16 deltagere (dvs 8 par). Det blir god plass på gulvet, og god oppfølging av hver enkelt deltager.

På våre kurs oppfordrer vi til rotasjon, dvs at du danser ca 10 minutter med en dansepartner, og deretter bytter til en annen dansepartner. Erfaring viser at man lærer raskere med rotasjon fremfor å bare danse med sin faste partner.

Møt opp ti minutter før kursstart slik at alle deltagere er i rommet og kurset kan starte på angitt klokkeslett.

Sko: Vi skifter til innesko før vi går inn i danselokalet. Bruk lette sko som roterer lett på gulvet. Sko med lærsåle eller stoffsåle fungerer ofte godt. Gummisåle gjør det vanskelig å rotere, og bør unngås.

Inkludert i kursavgiften er inngang til Practica i naborommet før og etter kurset, da får deltagerne mulighet til å øve på egenhånd. Practica åpner 18:30 og slutter 21:30

Unngå parfyme! Vi er tett på dansepartneren og noen kan reagere allergisk.

Er du forkjølet eller har nylig fått luftveisproblemer? Ta ansvar, noen ganger kan det beste være å ikke møte opp.

Må jeg ha dansepartner?

Du kan melde deg på kurset alene, og vi forsøker etter fattig evne å avpasse antall deltagere slik at det blir likt antall førere og følgere (dvs menn og damer). Når det blir “ubalanse” stopper vi påmelding for den rollen som er i overvekt. Det vil derfor variere fra dag til dag om det er en ledig plass. Tips: Er det ikke ledig plass i dag kan det være det i morgen!

Eksperttips: Få med deg en dansepartner, så er du sikret plass!

Vi praktiserer rotasjon av dansepartnere under kurset, slik at du i løpet av en kurskveld får danset noen minutter med hver enkelt av de andre deltagerne av motsatt kjønn.

Hva vil jeg lære?
Denne Youtube-videoen på 9 minutter(ny tab/vindu) viser helt grunnleggende trinn i Argentinsk Tango. Formålet med kurset er å gi en liten innføring i noe av det som videoen viser, og kanskje noe som ikke vises, slik at du i løpet av kurset kan være i stand til å danse helt grunnleggende tango.

Påmelding for par:

Påmelding for singel deltager:

Hva er fører og følger?
Tradisjonelt er det en mann som er fører, og en kvinne som er følger.

Er det “utsolgt”?

Vi balanserer antall fører/følger slik at det blir jevne par, av den grunn kan det forekomme at en av rollene midlertidig er “Tomt på lager”, og du får ikke bestilt.

Du kan isåfall sette deg på venteliste, og vi kontakter deg straks det blir ledig plass.

Annonsemateriell

Bilde 1