Videregående kurs i Argentinsk Tango – oppstart 5 sept 2022

Videregående kurs i Argentinsk Tango, instruktør er Diego Denett.

Viktig: Kurset er for deg som allerede har danseerfaring, og som kjenner og kan praktisere de helt grunnleggende teknikker og figurer i Argentinsk Tango.

Det er 3 ledige plasser til single førere (dvs menn). Prisen er kr 400 for de fire siste kurskvelder fra 12 sept og utover. Prisen er inkludert medlemsrabatt, medlemmer behøver derfor ikke å be om rabattkode. Direkte til påmelding: Påmelding for singel fører

Info om kurset

På våre kurs oppfordrer vi til rotasjon, dvs at du danser ca 10 minutter med en dansepartner, og deretter bytter til en annen dansepartner. Erfaring viser at man lærer raskere med rotasjon fremfor å bare danse med sin faste partner.

Sko: Vi skifter til innesko før vi går inn i danselokalet. Bruk lette sko som roterer lett på gulvet. Sko med lærsåle eller stoffsåle fungerer ofte godt. Gummisåle gjør det vanskelig å rotere, og bør unngås.

Språk: Vi bruker argentinsk instruktør som snakker engelsk for det meste, og forstår noe norsk.

Kurset omfatter:

5 kvelder med 60 minutter undervisning. Fri inngang på Practica (dvs egentrening) etter kurstimen er inkludert.

Datoer:

Mandag 5 september

Mandag 12 september

Mandag 19 september

Mandag 26 september

Mandag 3 oktober

Alle dager fra kl 18:30 – 19:30

Pris:

Kr 800 pr person for 5 kurskvelder.

Medlemsrabatt:

Prisen er kr 500 dersom du har betalt medlemskap i Tango Tønsberg 2022. Du må oppgi rabattkode for å få denne prisen. Medlemskap betales her: Medlem 2022. Viktig: Betal medlemskap først, rabattkode vil vises rett etter betaling (SKRIV DEN NED!!), deretter kan du melde deg på kurs. Dersom du allerede er betalende medlem og mangler rabattkode, send oss en melding.

Sted:

Solvangkirkens kjellerlokaler, Wergelands Vei 7, Tønsberg. Se kart

Påmelding for par:

Påmelding er stengt

Påmelding for singel deltager:

OBS: Husk å velge riktig rolle! Tradisjonelt er det mannen som har rollen som fører, og kvinnen som har rollen som følger.