Aktiviteter juni 2020

Nå er vi igang igjen!

En stor takk til alle dere som har fulgt oss i sosiale medier, og som har støttet klubben med frivillige bidrag slik at vi nå kan komme igang med litt tangotrening før sommerferien.

Vi starter opp i juni med et litt annerledes kurs/treningsopplegg enn hva vi er vant med fra før, og håper at alle kan få litt utbytte av det.

Du må ha danseerfaring tilsvarende et nybegynnerkurs for å delta, og det er forhåndspåmelding.

Vi har for tiden ikke tilgang til våre faste lokaler, og har leid lokaler i Brattbakken 1 på Ramdal på Nøtterøy alle mandagskveldene i juni. Se bilder av lokalene

Programmet blir oppdatert for hver uke, og er tilpasset de til enhver tid gjeldende helseråd i koronatiden, som for tiden tilsier maks gruppestørrelse på 20 personer og at man kun danser med en fast partner.

For mandagene 22 og 29 juni ser programmet slik ut:

Instruktør: Mariano.

18:30 – 19:30: Teknikktrening på individuelt nivå for ALLE. Både single og faste dansepartnere deltar her. Det vi øver på her danner grunnlaget for den neste timen.

19:30 – 19:50: Pause.

19:50 – 20:50: For deg med fast dansepartner: Trening med påbygging av det du lærte den første timen. Husk å møte 18:30 slik at du får med deg grunnteknikken. Vi avslutter med en halvtime practica.

29 juni blir det sommeravslutning!

Påmelding og betaling:

Vi ber deg melde deg på og betale via Vipps til nr 123218. Når 20 deltagere er påmeldt vil Vipps automatisk stoppe påmeldinger. Betal så raskt som mulig slik at du er sikret plass.

Prisen er kr 100 pr person, og hver enkelt person må registreres og betales for seg, det er ikke mulig å registrere begge samtidig.

Vi er pålagt å registrere fullt navn og telefonnummer på alle deltagere. (VIPPS kaller dette feltet for «Hjemlevering», vi bruker det for registrering av deltagere.)

Det er en litt høyere pris dersom du ikke er medlem av Tango Tønsberg 2020, meld deg inn for å få medlemspris. Til betaling av medlemskontingent.

Single uten fast dansepartner kan delta på den første timen, ring i såfall Jan Arild på 920 13 287 for påmelding og betaling.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å organisere rutiner for håndtering av kontanter.

Helse

Dersom du har luftveissymptomer skal du stå over til neste gang. Se forøvrig Helsedirektoratets anbefalinger.

Det blir ingen servering. Vi ber alle om å ta med eget drikke og litt smått å bite i dersom ønskelig. Merk gjerne drikkeflaske med navn.

Dersom du eventuelt har mistanke om koronasmitte må du gjøre din kontakt i helsevesenet oppmerksom på at du har deltatt og gi dem Bibbi’s telefonnummer 928 53 849. På oppfordring fra helsemyndigheter vil vi utlevere deltagerlisten.

Hvor?

Brattbakken 1 på Ramdal. Kjør over Kanalbrua, ta til høyre og følg veien forbi Kaldnes. I en oppoverbakke ligger Europris, da er du fremme.

Se kart: https://www.openstreetmap.org/?mlat=59.2608&mlon=10.3908#map=15/59.2592/10.4047

Buss: ta rute 116A fra Tønsberg Rutebilstasjon, gå av på stoppet Ramdal Syd. Aktuelle avganger fra rutebilstasjonen (spor 9) er kl 17:55, 18:15 eller 19:25. Retur kl 19:51, 20:51 eller 21:51.

Rutetabell for rute 116

Vel møtt!

Vi ønsker alle tangodansere velkommen til å treffes noen ganger før sommeren, og håper at så mange som mulig vil benytte tilbudet! Husk påmelding!